Aprindem speranța la Spitalul Fundeni

În luna septembrie 2019, a venit Codin Maticiuc la noi să ne povestească despre Spitalul Fundeni, secția de oncologie pentru copii. Cu Codin Maticiuc aveam deja proiecte de succes și știam că îi ajută cum poate și pe copiii de la Fundeni.

Era încă vară și foarte cald afară când Codin ne-a povestit că e aproape irespirabil în spital. Personalul medical și micuții sufereau foarte tare de căldură. Nu exista niciun aer condiționat. În saloane sau în sălile de operație. Pusese el deja plase de țânțari la geamuri și cumpărase aparatele de aer condiționat pentru toată secția, dar instalația electrică nu făcea față. Trebuia refăcută de la zero!

Ne-am mobilizat și în doar câteva săptămâni aveam deja pornită campania “Aprindem speranța”, care s-a adresat angajaților Superbet. Le-am spus povestea și ei au răspuns cu DA pe loc. Angajații au donat cât au putut, iar Superbet anunțase că va dubla suma de bani strânsă.

Rezultatele au fost super-fantastice!

În doar 2 săptămâni, super-angajații Superbet au donat 21.392 de euro. Au fost 1.804 de donatori, iar suma finală, în urma dublării de către companie, a fost de 42.784 de euro. Banii au plecat deja către Fundația Metropolis a lui Codin Maticiuc, care gestionează lucrări la spitalul Fundeni. Acoperă toate cheltuielile aferente refacerii instalației electrice și mai rămân bani și pentru pomul de iarnă.

“Este incredibil, eu așa ceva nu am mai trăit. 1.800 de oameni care să doneze efectiv, Superbet România care să doneze o sumă deja fantastică. Vă mulțumesc eu în numele copiilor și al personalului medical de la Fundeni. Ați făcut ceva minunat, voi sunteți niște oameni minunați!, a fost reacția lui Codin Maticiuc

“Vrem să continuăm acest demers, vrem să utilăm fiecare cameră, fiecare sală și să aducem Spitalul Fundeni la standardele unui spital european. Suntem emoționați și mai ales foarte mândri pentru această mobilizare fantastică. Știam ca avem un superjob!”, a adăugat Angela Elisei - Grebănaș, director financiar Superbet România și membru al Comitetului Director Fundația Superbet.

Și nu ne oprim aici! Avem superjob-ul de a fi oameni și vrem să ajutăm în continuare. Ne găsiți la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., suntem deschiși pentru orice colaborare și orice pas mic pe care îl putem facem pentru schimbări mari. Invităm toate companiile din România să ni se alăture, pentru că sunt atât de multe cauze și putem face atât de multe împreună!