Parteneriat cu Institutul Aspen România

Încă de acum 10 ani, când a fost doar o inițiativă de afaceri, Superbet a fost inspirat să fie o oportunitate de divertisment și câștiguri, dar și o modalitate de a susține o viață mai bună pentru clienții noștri și familiile lor, în special pentru viitoarele generații.

Și aceste sentimente au crescut în ultimele decenii împărtășind aceleași speranțe, emoții, fericire și mândrie atunci când românii au oferit patrimoniului sportului internațional și național mari campioni precum Nadia Comăneci, Ion Țiriac, Gică Hagi, Simona Halep și mulți alții.

Având aceleași valori ca democrațiile din Uniunea Europeană și US, am identificat aspirațiile și obiectivele noastre cu obiectivele programului „Joacă pentru Viață 2022“, care își propune să inițieze un proces de dezvoltare a educației fizice a copiilor din România între 5 și 12 ani, în pentru a le stimula capacitatea, încrederea și dorința de a fi activi pentru viață.

Dorind să generăm sprijin pentru adoptarea unui Plan național de activitate fizică și a confirma activitatea fizică drept prioritate națională pentru România, Fundația Superbet s-a alăturat recent acestei inițiative naționale și a stabilit un parteneriat cu Institutul ASPEN ROMÂNIA prin sponsorizarea primei ediții a Summit-ului „Joacă pentru Viață ”organizat în perioada 25-26 septembrie, la București.

Prin stabilirea unui parteneriat cu Programul „Joacă pentru Viață 2022”, ne-am angajat să consolidăm eforturile naționale pentru un dialog informal și informat în cadrul unei comunități de programe, formată din mai multe părți interesate din sectoarele publice, private, neguvernamentale și academice.